Tagpap er vi specialister i​

​Er du på udkig efter en ny tagbelægning? Så kan du med fordel kigge nærmere på tagpap. Hos PlusTAG ApS er vi specialister på området, og derfor kan vi varetage enhver opgave. Vi servicerer typisk kunder fra Silkeborg, Randers og Aarhus, men kommer selvfølgelig også gerne udenfor disse områder.

Der er mange gode grunde til at vælge tagpap som belægning. Denne tagtype har en meget lang holdbarhed, og dermed er du altså sikret et tag, du kan få glæde af i mange år. Taget er desuden stort set vedligeholdelsesfrit, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse. Hvis man sammenligner materialet med teglsten, er det desuden langt mere fleksibelt, da det kan lægges fladt.

Hvad koster det at få lagt tagpap?

Priser på lægning af tagpap afhænger af forskellige faktorer. Det kommer f.eks. an på, hvor stort et areal der skal dækkes samt opgavens samlede omfang. Vi tilbyder dog altid montering af icopal tagpap til en så billig pris som muligt.​

Når du vælger os som din samarbejdspartner, er du sikret et tag af god kvalitet. Vi tilbyder en produktgaranti på op til 15 år. Det betyder, at vores tagdækker sørger for, at du får et tag, der sagtens kan holde i 30-40 år. Holdbarhedsmæssigt vil løsningen med andre ord være lige så god som andre tagtyper.

Kontakt os for at høre nærmere om montering af tagpap

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på taglægning, så kontakt os gerne med det samme. 

Vi er specialister på området, hvilket er din sikkerhed for, at opgaven løses rigtigt og professionelt.

Kontakt os på telefon 40 16 95 95 eller på e-mail erling@plustag.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!​​

Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Udfyld felterne og vi kontakter dig indenfor 48 timer. Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eller ring nu på tlf.: 40 16 95 95

Lær vores tagdækker bedre at kende​

En tagdækker-opgave handler ikke bare om “tagpap”. Det handler om tillid og tryghed. Det får du hos os.​

Plustag er dit sikre valg, når du ønsker en professionel virksomhed til at lægge tagpap eller listedækning. Vi lægger tagpap på nybyg, tilbyg, renovering, flade tage, listedækning og isolering, garager og carporte. Vi sætter en ære i vores høje faglighed og i at overholde indgåede aftaler.

Vi tilbyder blandt andet:

Indhent et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hos PlusTAG hjælper vi også med alt inden for tag- og tagrenovering. Kontakt os for at få et tilbud. Vi har beliggenhed i Fårvang nær Aarhus, Silkeborg og Randers.

Kontaktoplysninger

PlusTAG ApS

Thorsøvej 85, 8882 Fårvang

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 16 95 95

E-mail: erling@plustag.dk

Medlem af​

Se også​