Listedækning udført af professionel tagdækker

Skal du have lagt tagpap med listedækning? Hos PlusTAG er det noget, vi kan hjælpe med. Vi kører både til Silkeborg, Randers, Aarhus og omegn, når du skal bruge en professionel tagdækker. Vi har en masse erfaring inden for branchen, hvilket betyder, at vi kan hjælpe med både store og små projekter, herunder listedækning på tagpap.

Vi kan tilbyde listedækning på alle typer af undertage. Det inkluderer:

  • Brædder
  • Tagelementer
  • Krydsfiner
  • Isolering
  • Eksisterende tagpap

Uanset hvilken hustype du har, står vi klar til at hjælpe dig med at få listedækning på dit hus. Vi tilbyder desuden renovering af tag, lægning af tagpap og folie.


Giv dit hus et nyt udtryk med listedækning

Når du vælger at få lavet listedækning, kan du give dit hus et helt nyt udtryk. Det har et tidløst design, som du kan glæde dig over i mange år. Det er derfor ikke overraskende, at der er mange, der vælger at få lavet listedækning. Design er dog ikke det eneste, du får. Kvaliteten er også i top, når du får os til at stå for det.

Vi vægter fagligheden højt. Det sikrer os, at vi kan give dig en kvalitetsløsning, der er holdbar.

Vi arbejder professionelt og effektivt for at sikre dig et flot resultat, der bliver afleveret til tiden. Vi gør meget ud af at have en positiv dialog, hvor du trygt kan overlade listedækning til os.​

​​

Ring til os for et uforpligtende tilbud

Prisen på listedækning varierer fra opgave til opgave. Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på taget og omfanget af opgaven.

Du har dog altid mulighed for at få en pris på din opgave i form af et uforpligtende tilbud. Vi kommer ud til dig og kigger på opgaven. Kort tid efter vil du modtage et prisoverslag.​

Skal vi hjælpe dig med din listedækning? Ring til os på telefon 40 16 95 95, eller skriv en e-mail til erling@plustag.dk.

Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Udfyld felterne og vi kontakter dig indenfor 48 timer. Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eller ring nu på tlf.: 40 16 95 95

Lær vores tagdækker bedre at kende​

En tagdækker-opgave handler ikke bare om “tagpap”. Det handler om tillid og tryghed. Det får du hos os.​

Plustag er dit sikre valg, når du ønsker en professionel virksomhed til at lægge tagpap eller listedækning. Vi lægger tagpap på nybyg, tilbyg, renovering, flade tage, listedækning og isolering, garager og carporte. Vi sætter en ære i vores høje faglighed og i at overholde indgåede aftaler.

Vi tilbyder blandt andet:

Indhent et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hos PlusTAG hjælper vi også med alt inden for tag- og tagrenovering. Kontakt os for at få et tilbud. Vi har beliggenhed i Fårvang nær Aarhus, Silkeborg og Randers.

Kontaktoplysninger

PlusTAG ApS

Thorsøvej 85, 8882 Fårvang

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 16 95 95

E-mail: erling@plustag.dk

Medlem af​

Se også​