Listedækning udført af professionel tagdækker

Går du og drømmer om at få listedækning på dit tagpap? Hos PlusTAG er det noget, vi kan hjælpe med. Vi kører både til Silkeborg, Randers, Aarhus og omegn, når du skal bruge en professionel tagdækker. Vi har en masse erfaring inden for branchen, hvilket betyder, at vi kan hjælpe med både store og små projekter.

Vi kan tilbyde listedækning på alle typer af undertage. Det inkluderer:

  • Brædder
  • Tagelementer
  • Krydsfiner
  • Isolering
  • Eksisterende tagpap

Uanset hvilken hustype du har, står vi klar til at hjælpe dig med at få listedækning på dit hus.

Giv dit hus et nyt udtryk med listedækning

Når du vælger at få lavet listedækning, kan du give dit hus et helt nyt udtryk. Det har et tidløst design, som du kan glæde dig over i mange år. Det er derfor ikke overraskende, at der er mange, der vælger at få lavet listedækning. Design er dog ikke det eneste, du får. Kvaliteten er også i top, når du får os til at stå for det.

Vi vægter fagligheden højt. Det sikrer os, at vi kan give dig en kvalitetsløsning, der er holdbar.

Vi arbejder professionelt og effektivt for at sikre dig et flot resultat, der bliver afleveret til tiden. Vi gør meget ud af at have en positiv dialog, hvor du trygt kan overlade listedækning til os.

Ring til os for et uforpligtende tilbud

Prisen på listedækning varierer fra opgave til opgave. Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på taget og omfanget af opgaven.

Du har dog altid mulighed for at få en pris på din opgave i form af et uforpligtende tilbud. Vi kommer ud til dig og kigger på opgaven. Kort tid efter vil du modtage et prisoverslag.

Skal vi hjælpe dig med din listedækning? Ring til os på telefon 40 16 95 95, eller skriv en e-mail til erling@plustag.dk.

Vi tilbyder også 

Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Udfyld felterne og vi kontakter dig indenfor 48 timer.  Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Eller ring nu på tlf.: 40 16 95 95

indhent et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hos PlusTAG hjælper vi også med alt inden for tag- og tagrenovering. Kontakt os for at få et tilbud. Vi har beliggenhed i Fårvang nær Aarhus, Silkeborg og Randers.

Hvem er vi?

PlusTAG ApS

CVR: 20398930​

Thorsøvej 85,

​8882 Fårvang

Kontakt info

Medlem af

Se også