Renovering af tag af erfarne folk

Trænger dit tag til en tagreparation eller måske en større renovering af tag? Hos PlusTAG er vi specialister i tagpap. Vi kan derfor hjælpe dig, når dit tag har brug for en kærlig hånd. Vi kan hjælpe med tagarbejde i Silkeborg, Randers, Aarhus og andre omkringliggende byer.

Når du vælger os, får du en kvalitetsløsning. Vi går meget op i vores håndværk, hvor vi arbejder yderst professionelt for at give dig det bedste resultat. Vi kan derfor hjælpe dig med at få et tag, der kan holde mange år.

Vi har en masse erfaring fra branchen. Vi har derfor prøvet lidt af hvert, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din renovering af tag.

Vælg professionel tagdækker til renovering af tag

Det kan være meget forskelligt, hvor meget der er behov for ved en renovering af tag. I nogle tilfælde kan en reparation af taget være nok. Andre gange skal der et helt nyt tag til. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den optimale løsning for dit arbejde. Vi kan hjælpe med alle former for omfang, når det kommer til tagpap.

Vi kan hjælpe med renovering af tag og nyt tagpap på:

  • Nybygninger
  • Tilbygninger
  • Parcelhuse
  • Carporte
  • Garager

Uanset hvor du har brug for tagpap, står vi klar til at hjælpe. Også hvis der er tale om en større eller mindre renovering af tag. Vi sætter en stor faglig stolthed i din tilfredshed!

Hvad koster et nyt tag?

Skal du have et nyt tag i forbindelse med renovering af tag, er prisen meget forskellig.

Vores priser afhænger af, hvor stort taget er. Vi står dog klar til at hjælpe med renovering af tag og nyt tag uanset omfanget.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefon 40 16 95 95, eller skriv til os på erling@plustag.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din tagrenovering!

Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Udfyld felterne og vi kontakter dig indenfor 48 timer. Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eller ring nu på tlf.: 40 16 95 95

Lær vores tagdækker bedre at kende​

En tagdækker-opgave handler ikke bare om “tagpap”. Det handler om tillid og tryghed. Det får du hos os.​

Plustag er dit sikre valg, når du ønsker en professionel virksomhed til at lægge tagpap eller listedækning. Vi lægger tagpap på nybyg, tilbyg, renovering, flade tage, listedækning og isolering, garager og carporte. Vi sætter en ære i vores høje faglighed og i at overholde indgåede aftaler.

Vi tilbyder blandt andet:

Indhent et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hos PlusTAG hjælper vi også med alt inden for tag- og tagrenovering. Kontakt os for at få et tilbud. Vi har beliggenhed i Fårvang nær Aarhus, Silkeborg og Randers.

Kontaktoplysninger

PlusTAG ApS

Thorsøvej 85, 8882 Fårvang

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 16 95 95

E-mail: erling@plustag.dk

Medlem af​

Se også​