Tagfolie til tage med eller uden lille hældning

Hos PlusTAG ApS monterer vi tagfolie på flade tage og tage med en mindre hældning. Tagfolie er velegnet til alt fra nybyggeri til tagrenovering. Har du et projekt, der har brug for en professionel taglægger? Så tag fat i os og indhent et tilbud.


Vi har adresse i Fårvang, og derfor kører vi ud til kunder i både Aarhus, Silkeborg og Randers. Da vi vægter kvalitet og tryghed, er vi medlem af Dansk Byggeri og Byggarantiordningen.

Slidstærkt og vedligeholdelsesfrit tag med tagfolie

Folie er slidstærkt og giver et næsten vedligeholdelsesfrit tag. Dermed kan taget holde tæt i mange år.

Vi sætter en ære i høj faglighed og i at overholde vores aftaler. Samtidig er vores faguddannede tagdækkere altid kundevenlige og servicemindede.​

Hvad kan vi hjælpe med?

Som professionel tagdækker kan PlusTAG hjælpe med flere forskellige opgaver inden for tagarbejde. Vi kommer altid ud og besigtiger din opgave først, hvorefter vi udarbejder et skræddersyet tilbud. Det gælder både for store og små projekter.

 
Vi tilbyder blandt andet også:


Kontakt os og indhent et tilbud på lægning af tagfolie

Ønsker du at høre mere om vores arbejdsområder, priser eller andet? Så kontakt os på telefon 40 16 95 95 eller skriv til e-mail erling@plustag.dk for yderligere informationer eller for at indhente et tilbud.

Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Udfyld felterne og vi kontakter dig indenfor 48 timer. Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eller ring nu på tlf.: 40 16 95 95

Lær vores tagdækker bedre at kende​

En tagdækker-opgave handler ikke bare om “tagpap”. Det handler om tillid og tryghed. Det får du hos os.​

Plustag er dit sikre valg, når du ønsker en professionel virksomhed til at lægge tagpap eller listedækning. Vi lægger tagpap på nybyg, tilbyg, renovering, flade tage, listedækning og isolering, garager og carporte. Vi sætter en ære i vores høje faglighed og i at overholde indgåede aftaler.

Vi tilbyder blandt andet:

Indhent et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hos PlusTAG hjælper vi også med alt inden for tag- og tagrenovering. Kontakt os for at få et tilbud. Vi har beliggenhed i Fårvang nær Aarhus, Silkeborg og Randers.

Kontaktoplysninger

PlusTAG ApS

Thorsøvej 85, 8882 Fårvang

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 16 95 95

E-mail: erling@plustag.dk

Medlem af​

Se også​